Rune Fardal motarbeider foreldres kamp for sine barn.

Rune Fardal har den siste tiden gått løs på Ken Joar Olsen. Bakgrunnen er at Olsen har lagt fram kritiske bemerkninger (med dokumentasjon) til hvordan Fardal drifter sin virksomhet (Familiekanalen). Olsen har også kritisert Fardal sitt forsvar av Bowen, som der Fardal i realiteten forsvarer grov barnemishandling.

Olsen har holdt seg saklig. Tonen har vært skarp, men Olsen har kritisert Fardal på det Fardal driver med. En kan godt si at Olsen har tatt han [Fardal] på fag, ikke person – akkurat slik Fardal selv mener at andre skal gjøre vis a vis barnevernet.

Hvordan reagerer så Fardal på saklig kritikk?

Jo, han ringer til psykolog Ragnhild Pettersen og uttrykker sin bekymring for Ken Joar Olsen sine ferdigheter som forelder. Hør opptaket i denne videoen, fra ca. 2:00 og utover.

Her er en rask gjengiving av innholdet:

– Hei, det er Rune Fardal som ringer. Jeg så du var involvert i Ken Joar Olsen sin sak. Det er mange som begynner å bli skremt over hva han driver med på nett, og trakasserer absolutt alle som har hjulpet han. Sånn at… Jeg bare lurte på om du var klar over dette

Fordi dette kommer til å slå hardt tilbake på han og de som han påstår er hans støttespillere. Så jeg vil bare informere deg om hva som skjer. Du får kikke litt på nettet hans selv og hva han driver med

Alt godt ment. Hadet!

Hva er det Fardal gjør her? Han ringer en psykolog som har støttet Ken Joar Olsen i kampen for å få sitt barn tilbake. At Ragnhild Pettersen har vært en god støttespiller, ser en gjennom et leserinnlegg hun har forfattet.

Fardal forsøker rett og slett å sverte Ken Joar Olsen overfor en psykolog som har stått på Ken Joar Olsens side, i hans kamp for å få tilbake omsorgen for sin datter. Fardal hevder at Olsen trakasserer absolutt alle osm har hjulpet han. Det stemmer jo ikke. Han trakasserer ingen, han kritiserer Fardal.

Og Fardal svarer med at han «bare» vil informere om hva som skjer.

Følgende spørsmål bør Fardal tenke over:

  • Har du tenkt over at du gjør noe som kan skape vansker for Ken Joar Olsen i forhold til barnevernet?
  • Har du tenkt over at du i realiteten blander deg inn i Ken Joar Olsen sin sak, ved å forsøke å påvirke en psykolog som stod på Ken Joar Olsen sin side?

Fardal svarer på kritikk ved å forsøke å ødelegge for Ken Joar Olsen sin rett til å beholde sitt barn! Hvordan skal en ellers tolke samtalen? Det er grovt usaklig av Fardal. Han går etter personen Ken Joar Olsen, og forsøker ikke å svare på kritikken fra Ken Joar Olsen.

Moralen er: Dersom du kommer på kant med Fardal, så nøler han ikke med å ringe fagpersoner med potensiell makt til å skape problemer for deg i forhold til for eksempel barnevernet.

De som har delt sensitiv informasjon med Fardal (feks ved å gi han sakkynidge rapporter eller stille til intervju) bør være nervøse: Fardal nøler ikke med å gå løs på dere dersom dere våger å kritisere han.

Og ikke glem dette: Fardal er ikke psykolog. Han har ikke taushetsplikt. Han kan spre informasjon om dere til hvem han vil.

Han har gjort det før. I sin egen skilsmissesak, for eksempel, hengte han ut sin egen familie.

Den gangen var det hans egen familie.

Nå er det Ken Joar Olsen.

Neste gang kan det være deg….

Stoler du på en mann som holder på slik han gjør nå?

Én tanke om “Rune Fardal motarbeider foreldres kamp for sine barn.”

Det er stengt for kommentarer.