Rune Fardal tar betalt

Over litt tid har det gått rykter om at Rune Fardal har tatt betalt for aktivismen sin, og det har vært flere godt synlige tiggeaksjoner rundt Familiekanalen:

Klistret innlegg på Familie kanalen [sic].
Vi har nå mottatt dokumentasjon på at Rune Fardal i tillegg fakturerer for aktivismen sin. 550,- per time var satsen høsten 2017. Det er ikke småpenger.

Trykk på bildet for full størrelse. Vi har av hensyn til personvernet sladdet enkelte deler av fakturaen.

Det fremgår av fakturaen at Rune Fardal har bidratt med analyse av en sakkyndig rapport. Det er neppe Rune Fardal kvalifisert til, og prisen han har tatt for arbeidet kan neppe forsvare resultatet. Så vidt vi har hørt, førte ikke Rune Fardals «aktivisme» til noe som helst.

Det er heller ikke ført opp MVA e.l. på fakturaen, og den tilfredsstiller neppe formkrav til en faktura. Det fremgår heller ikke noe firma eller enkeltpersonsforetak, så selv om Fardal nok kan ha skattet av pengene er det nærliggende å anta at han ikke har gjort det.

Om det er flere der ute som har dokumentasjon tar vi gjerne imot det. Kontakt oss på arntingeha@gmail.com, eller legg igjen en kommentar 🙂

3 tanker om “Rune Fardal tar betalt”

 1. Det forklarer hatet mot meg!
  Jeg har siden jeg varslet om juks og sexklubb og familievern hatt et helvete med miljøet, hvor det er kjent at jeg går etter dem som utnytter samfunnets aller mest sårbare, og i likhet med Fardal og Reikerås tjener penger på deres desperasjon.

  Reikerås mistet som kjent «lappen» etter omfattende bading i en alderdomssvekket, velstående skipsreders pengebinge – sammen med sin daværende kone.

  De vet å utnytte sårbare folk. Men fint å vite, da skal jeg drive inn mitt utestående. 🙂

  Liker

 2. I lys av de siste dagers diskusjon, ser jeg på dette igjen. Er det noen som kan finne ut hvem som eier kontonummeret som det skal innbetales til?

  Rune Fardal er nok ikke momspliktig, grensen er 50.000 kroner pr. år før han må registrere seg.
  Jeg tviler på at han noensinne vil bli momspliktig for sine «tjenester».

  Kan han avgi sakkyndige vurderinger av sakkyndige rapporter? Muligens på området flytebrygger, kanskje også når det gjelder anmeldelser for droneflyvning, ærekrenkelser og hensynsløs atferd (som i forfølgelse), men ikke for noen domstol eller til aktører for retten.
  Årsak er at Rune Fardal ikke har noen formell kompetanse over hodet, særlig ikke innen psykiatri. (Eller psykologi.)

  Han påstår riktignok at han noen studiepoeng fra noen hemmelige studier, og hans venninne har avslørt at han løy til den sakkyndige som skrev rapport i den såkalte Kvam-saken hans, hvor han sa at han hadde studert ved Universitetet i Oslo (Oslo Met).

  I retten i januar 2015 antydet han at han hadde studert i Bergen, og han påsto at han hadde avlagt eksamen i tre fag, og fått B i alle tre. Jeg vil gjerne se dokumentasjon på dette.

  For å bli sakkyndig, eller for å få kompetanse til å vurdere sakkyndiges verk, må man ha en bestått utdanning, ikke enkelte semestre fra grunnfag.

  Det som er interessant vedrørende Fardals fakturering/tigging/reiser/NAV-ing, er at han ikke har noe registrert firma som samsvarer med de firmaene han fakturerer gjennom.

  En gleder seg til å følge oppdateringene i denne farsen.

  Liker

 3. På Facebook infosiden tilhørende Family Channel-Focus on Family & Humen Rights,informeres det om at Family Channel-Focus on Family & Human Rights er en ORGANISASJON x 2.Dette stemmer IKKE,og det er heller INGEN organisasjon,lag og/eller forening registrert med dette navnet eller lignende i Norge.
  Telefonnummer opplyses å være 41402040,som da er registrert på Rune Fardal privat.
  Det er forøvrig ei heller noen registrert bedrift,organisasjon,lag eller forening knyttet opp til Rune Fardal i Norge.
  Rune Fardal sitt PRIVATE telefonnummer 41402040,er også nummeret som er TILKNYTTET og blir OPPGITT ved å donere/gi gaver gjennom tjenesten VIPPS,hvor giverene gir for å støtte Family Channel-Focus on Family & Human Rights/Familie Kanalen.
  Det er derimot et enkelpersonforetak registrert på den nøyaktige samme adresse som oppgis som Rune Fardal sin privat adresse,nemmelig KLEIVANEVEGEN 5.5357 FJELL.
  Dette enkelpersonforetaket med navn DARA KHADKHAM,som er oppført med Dara Khadkham under innehaver (som forøvrig er Rune Fardal sin kone.).
  Det telefonnummeret som da er oppført tilknyttet dette enkelpersonforetaket ,da også er nøyaktig det som er oppgitt på Family Channel-Focus on Family & Human Rights/Familie kanalen sin infoside,også tilknyttet VIPPS for donasjon/gi gave til det formål.Er også det telefonnummeret som står oppført tilhørende Rune Fardal som privatperson..

  Noen som aner «ugler i mosen» og at en viss Rune Fardal bevisst skaper forvirring?

  Rune Fardal er en slu,sleip,arrogant og med et utrolig selvopphøyt syn på seg selv,sin kunnskap og engasjement ang barnevernssaker og belysning av disse.
  Da han i tillegg tar seg godt betalt for det han har hevdet at er frivillig arbeid,og UTEN betaling foruten donasjon/gaver fra givere..
  Så er Rune Fardal å betegne som en BARNEVERNSPROFITØR uten sidestykke!!

  Likt av 1 person

Det er stengt for kommentarer.